aslisuroboyo:

Antara FUCK, JANCUK, JANCOK dan DOLLY

(kesalapahaman yang terdoktrin)

Sadurunge moco bukaen motomu ojo mek nggawe perasaan!

Dadi Ayo saiki monggo belajar ilmiah, ojo mek iso ndoktrin lek jancuk iku elek thok!

Opo iku jancuk?

Pasti akeh seng jawab iki :

Jancuk iku…

196 notes 

really love you :*

really love you :*

JAFD2 :D
Juro
Angelia
Felicia
Dewi
Daniel

JAFD2 :D

Juro

Angelia

Felicia

Dewi

Daniel